Koffersengo

Onze contactgegevens

Dorpsstraat 87
9190 Stekene

Tel. +32 3 779 63 13

Fax +32 3 779 71 45

katrien@koffersengo.be

Lic. 6267

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

 

Find us on Facebook

Social

Isle of Skye, het magische stukje Schotland ...

Het grootste eiland van de Binnen-Hebriden, en de thuishaven van enkele van de meest iconische landschappen van Schotland. Of u nu slechts een paar dagen blijft tijdens een rondreis door Schotland, of hier een langere periode verblijft, het eiland blijft steeds opnieuw betoveren, met zijn bergpassen, kilometerslange kustlijn en indrukwekkende geschiedenis. Breng uw gevoel voor avontuur mee en geniet!

Edinburgh, het kloppende hart van Schotland

Een vaak vergeten citytripbestemming, maar o zo de moeite waard! Edinburgh is een prachtige stad, gebouwd op verschillende heuvels, met een mengelmoes aan bouwwerken, pleintjes, winkelstraten, en parken. Deze toonaangevende festivalstad biedt met andere woorden voor ieder wat wils! En dat alles op slechts een dik uurtje vliegen van Brussel ...

Praag: Kafka, kristal en de Karelsbrug

Praag, of Praha, vormt één groot decor voor een historische films. Magisch en poëtisch, raakt deze stad u helemaal. Praag leeft en zindert van cultuur, en dit alles in een romantisch kader.

We < 3 Berlin!

Meer dan 20 jaar na de val van de historische Muur is Berlijn een heuse metropool geworden! De stad bestaat nog steeds uit twee delen (Oost- en West-Berlijn) en heeft daarom alles dubbel. Dubbel genot dus! Van indrukwekkende architectuur, tot de meest futuristische gebouwen, van groene parken tot hippe wijken, je vind hier werkelijk voor ieder wat wils!

Sharm El Sheikh, het paradijs van de Sinaï woestijn!

Op zoek naar een rustgevend winters uitje, ergens in een zonovergoten Zuiderse bestemming? Dan is Sharm El Sheikh vast wel iets voor jou! Geniet van een uitmuntende bediening in een van de luxe vijfsterrenresorts, of verken de wondere waterwereld in een van de kleurrijke huisriffen!

De stad van het Delfts blauw

Delft, wellicht een van de meest schattige steden van Nederland, is zo dichtbij. Op slechts 160 kilometer van Brussel vind je hier de charme van het oude Nederland, opgevrolijkt met talrijke leuke ambachtswinkeltjes en sfeervolle caféetjes.

Amsterdam, de hoofdstad der Nederlanden

Een hippe stad dichtbij? Zoek niet verder! Amsterdam is de 'Place-to-be'! Deze kleurrijke, levendige stad zal je zeker en vast bekoren! Met de trein sta je er al vanaf een uurtje vanuit Antwerpen-Centraal (rechtstreeks traject). Shoppen, musea bezoeken, fietsen langs de oude grachten, een avondje uit, een concert bezoeken, ... , ieder vind hier wat hij/zij zoekt!

Lisboa, de stad van de 7 heuvels aan de Taag

Deze unieke stad aan de Atlantische Oceaan, vooral bekend om haar gele tram 28, de oude volkse Alfamawijk, traditionele fadohuizen en overheerlijke Pastéis de Belem, ademt de Portugese 'spirit'. Je gaat hier al snel op in een gezellige roes van kleuren, geuren en muziekstijlen. Cultuurliefhebbers komen hier meer dan ooit aan hun trekken, en ook voor shopliefhebbers zijn er aardig wat faciliteiten. Met een zonnig klimaat het hele jaar door, ben je hier aan het juiste adres!

Roma, la bella Italia!

Een van de meeste geboekte steden in Europa, en terecht! Rome ademt de geschiedenis het oude Romeinse Rijk. Je vind hier zo'n groot aanbod aan cultureel en historisch erfgoed dat je met 1 bezoek nooit alles gezien kunt hebben. Ik was er een week, heb 5 van de 7 heuvels waarop de stad gebouwd is afgestapt, en heb nog steeds niet alles verkent. Deze stad gaat echt nooit vervelen! Van luidruchtige, overvolle straten, tot serene parken en uitgestrekte ruïnes. Je vindt het hier allemaal.

Onze contactgegevens

Dorpsstraat 87
9190 Stekene

Tel. +32 3 779 63 13

Fax +32 3 779 71 45

katrien@koffersengo.be

Lic. 6267

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief.
Klik hier

 

Find us on Facebook

Social